Beursaanbod voor organisatoren

Als beursorganisator zorgt u ervoor dat zowel voor uw bezoekers als standhouders de beurs een beleving wordt, met kleine extra’s die het verschil maken.
Aksident zorgt met geestige ontvangsten en verrassende acts voor glimlachende bezoekers en tevreden standhouders. Dit kunnen acts zijn uit ons repertoire of acts die aansluiten bij het thema van de beurs. Zie cases.

Beursaanbod voor standhouders

Als standhouder wil u het maximum rendement halen  uit uw beursdeelname. Helaas, u bent  niet de enige op de beurs. Aandacht trekken en krijgen van de beursbezoeker is dus de boodschap. Aksident heeft een aantal beproefde technieken en acts waarmee u gegarandeerd meer volk op uw stand krijgt.
Ons uitgangspunt: ‘Creëer sympathie’. Onze acteurs zijn buitenstaanders en vanuit die positie niet ‘bedreigend’. Zij trakteren de passanten op een fijn en geestig moment waardoor de bezoeker graag zal ingaan op onze vragen.
Een perfecte stand-act varieert op maat van de deelnemer en trekt door de actie voor de stand ook de aandacht van andere passanten. Zie cases.