Wat is Aksident?

Aksident, dat is humor met stijl.
Altijd live, met veel beeld en weinig tekst. Met originele acts, subtiele interactie en sympathieke absurditeit. Aksident kan u verbazen, laten glimlachen of doen schateren. Het liefst daar waar humor niet meteen voor de hand lijkt te liggen, maar wel een handje kan helpen. Aksident kan het ijs breken en entertainen, maar het is vooral uw boodschap die de show zal stelen.

U stelt ons uw vraag en wij zoeken in overleg vrijblijvend naar de beste invulling. Met bestaand of nieuw materiaal.

Dankzij 30 jaar terreinervaring voelen de acteurs van Aksident  in de uitvoering perfect aan wat wél en niet kan.  Ze zijn zich bewust van de opdracht en het doel, bewaren altijd  hun stijl en klasse en maken humor met respect voor elke gast.

Historiek
In 1986 stortten Herman Verbruggen en Jan Hongenaert zich als leerlingen van de Antwerpse Mimestudio op het maken van fris en absurd straattheater. De korte mobiele acts van dit prille Aksident werden al gauw ontdekt door zowel bedrijven als festivalprogrammatoren.
Na enkele jaren bracht Anne Elewaut de nodige structuur in het geheel en werd Aksident een bedrijf met 3 gedreven vennoten.
Door het duo te ontkoppelen en extra acteurs te engageren hebben we vandaag een pool aan specifieke talenten waarmee we elke opdracht perfect kunnen invullen.